Cine News , Κινηματογράφος

Πρώτο επίσημο τρέιλερ για το «Megalopolis» του Κόπολα, αυτή τη φορά χωρίς λάθη

Πάμε πάλι από την αρχή…

Δημοσιεύτηκε στις 06 Σεπτεμβρίου 2024

Περίπου δύο εβδομάδες μετά την απόσυρση του τρέιλερ της νέας ταινίας του Φράνσις Φορντ Κόπολα «Megalopolis» με τα fake αποσπάσματα από δήθεν κριτικές παλαιότερων φιλμ του -αλλά και τη δήλωση «τα κάναμε θάλασσα» της Lionsgate, που σύμφωνα με το world of reel, απέλυσε τον σύμβουλο μάρκετινγκ ο οποίος ήταν υπεύθυνος για το χάος-, δόθηκε στην δημοσιότητα το πρώτο επίσημο τρέιλερ.

Με προϋπολογισμό 120 εκατομμύρια δολάρια και χρηματοδοτούμενο εξ ολοκλήρου από τον ίδιο τον σκηνοθέτη το «Megalopolis» περιγράφεται ως «ένα ρωμαϊκό έπος στη σύγχρονη Αμερική» με πρωταγωνιστή τον Άνταμ Ντράιβερ, ο οποίος υποδύεται έναν ιδεαλιστή αρχιτέκτονα που θέλει να ξαναχτίσει τη Νέα Υόρκη μετά από μια καταστροφή. Το σχέδιο του έρχεται όμως σε αντίθεση με τον δήμαρχο, ο οποίος έχει διαφορετικά πλάνα για την πόλη.

Στο πλευρό του Ντράιβερ οι Τζιανκάρλο Εσποσίτο, Νάταλι Εμάνουελ, Όμπρεϊ Πλάζα, Σάια ΛαΜπεφ, Γιόν Βόιτ, Τζέισον Σουόρτσμαν, Τάλια Σάιρ, Κάθριν Χάντερ, Ντάστιν Χόφμαν και Λόρενς Φίσμπερν στον ρόλο του αφηγητή.

Η 23η μεγάλου μήκους ταινία του Κόπολα έκανε πρεμιέρα στο Φεστιβάλ των Καννών τον Μάιο, αποσπώντας ανάμεικτες κριτικές, ενώ εμφανίστηκαν δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία ότι ο διάσημος σκηνοθέτης φέρεται να είχε ανάρμοστη συμπεριφορά στα γυρίσματα.

Σχετικά

Ατζέντα
September 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close